Adgangskontrol

Vi forstår at levere kvalitetsprodukter, der holder i årevis. Uanset om du har brug for et simpelt nøglekort, nøglebrikker eller en mere avanceret biometrisk løsning, kan du stole på vores produkter til at levere sikkerhed og kvalitet. Så tøv ikke med at kontakte os for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst hjælper dig. 

Kvalitet, du kan stole på

Ønsker du at opgradere din sikkerhed til et helt nyt niveau? Vores professionelle låsesmede er eksperter inden for adgangskontrol og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dine specifikke behov. Med vores specialiserede services kan du kontrollere og overvåge adgangen til dit hjem eller virksomhed og beskytte dine værdifulde aktiver mod uautoriseret adgang.

Vokser sammen med din virksomhed

Vi forstår, at virksomheder vokser og ændrer sig over tid. Vores løsninger inden for adgangskontrol er skalérbare, hvilket betyder, at de kan tilpasses og udvides i takt med din virksomheds behov. Uanset om du åbner nye afdelinger, ansætter flere medarbejdere eller ønsker at integrere flere sikkerhedsfunktioner, kan vores systemer nemt tilpasses og udvides, så du altid har den rette sikkerhedskonfiguration.

SMARTair - Effektiv og brugervenlig adgangskontrol

SMARTair adgangskontrol passer til langt de fleste virksomheder og institutioner, da det både er fleksibelt og skalerbart. SMARTair giver brugere et valg mellem flere adgangsmedier, så de kan åbne dørene sikkert med nøglebrik, mobil eller adgangskort. Tabte eller stjålne adgangskort eller brikker udgør ikke længere et problem, fordi de let og hurtigt kan annulleres eller genudstedes øjeblikkeligt.

Fordele med SMARTair

  • Overvågning i realtid
  • Intuitiv administrationssoftware
  • Ændringer af adgangsrettigheder i realtid

Vælg den SMARTair løsning, der passer til dine behov

Lige meget hvilken type adgangskontrol, du ønsker, så er der en SMARTair løsning til dig.

  • SMARTair Pro Wireless Online – Kan håndtere mange daglige åbninger, adgang til indsamling af dørhistorik og mulighed for adgangskontrol i realtid.
  • SMARTair Openow – Åbn dørene med din smartphone, i steder for nøglebrikker og adgangskort.
  • SMARTair Update on Card – Brugervenlig administrering af adgangsrettighederne. Åbn døren med PIN-kode, adgangskort eller nøglebrik.
  • SMARTair Solo – Enkel løsning at administrere. Der kræves ingen software, men giver dig nem kontrol over adgangen til følsomme døre.

Muligheden for at kombinere adgangskort, brikker og mobile nøgler i samme system, sikrer bygninger og giver brugere en nemmere hverdag

Fleksibiliteten ved SMARTair gør det nemt for dig løbende at udvide systemet til flere døre. Du kan starte med få døre og senere udvide dit adgangskontrolsystem til flere døre — eller opgradere til en anden SMARTair løsning, hvis dine behov ændrer sig.

SMARTair gør det nemt for Facility managers at administrere adgangsrettigheder, og det er brugervenligt for dine medarbejdere, da de, med det samme kort, nøglebrik, kode eller virtuel nøgle (appen), har adgang til alle de steder, der er behov for.

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Kontakt os i dag og oplev en ny standard for sikkerhed med vores skræddersyede adgangskontrol-løsninger. Vi er din pålidelige partner, der er dedikeret til at beskytte din ejendom og levere enestående kvalitet og service. Gør sikkerhed til din prioritet og lad vores professionelle låsesmede tage hånd om dine adgangskontrol-behov. Find vores kontaktoplysninger under Kontakt.